Infiintata in 1997, societatea avea ca unic scop reparatia copiatoarelor, apartinand tuturor brandurilor.
La scurt timp s-a adaptat cerintelor pietei, dezvoltandu-si capacitatile de distributie de materiale consumabile.
Din necesitatea de a oferi echipamente noi, in urma unei analize, am ales brandul "MINOLTA", devenind astfel parteneri "MINOLTA ROMANIA" S.R.L. Dupa fuziunea dintre "MINOLTA ROMANIA" S.R.L. si "KONICA CORPORATION" incheiata in 2003, prin infiintarea companiei "KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTION ROMANIA", "COPIER TECH" si-a pastrat relatia de parteneriat cu noua companie.
Descoperind avantajele exploatarii echipamentelor second-hand, am devenit importatori ale acestor aparate.
Tehnologia digitala a impus conectivitatea in reteaua informatica a echipamentelor, acestea dobandind functii noi: printarea in retea, producerea, manipularea si distributia documentelor in format electronic, mai pe scurt-"managementul documentelor".
Aceste considerente au stat la baza extinderii ofertei noastre cu servicii de configurare si administrare a retelelor de calculatoare.
In prezent, "COPIER TECH" va sta la dispozitie cu o echipa profesionista, preocupata permanent cu cresterea competentelor si capabila sa raspunda noilor provocari ale tehnologiei. Responsabilitatea si indeplinirea angajamentelor fata de parteneri ne-a adus o crestere permanenta a portofoliului de clienti.
Suntem pregatiti sa devenim partenerul si consultantul dumneavoastra pentru proiectele pe care doriti sa le dezvoltati.